„Скала-2015“ разби „Манастирище”

„Скала-2015“ разби „Манастирище”

Отборът на „Скала-2015“ се наложи с 4:1 над ФК „Манастирище“ в среща от XV кръг на кампанията в „А“ областна футболна група. Домакините от „Скала-2015“ наложиха игрови превес още в първите минути на срещата, като на косъм от откриване на резултата бяха Иван Крумов и Вилян Манолов.

В 21-ата минута точен пас на Владимир Стоянов намери непокрит Николай Емилов – Куман, който от воле от 15-ина метра остави безпомощен стража на гостите Цветан Димитров. 10 минути по-късно Вилян Манолов влезе на скорост в наказателното поле и с прецизен удар покрай вратаря на „Манастирище“ покачи на 2:0. До почивката играта се измести в половината на гостите, като с пропуски се отчетоха Николай Емилов, Вилян Манолов, Иван Крумов и Ефим Вълков – Фима.

След паузата играчите на Росен Николов  затвърдиха позициите си в центъра на терена. В 67-та минута след извеждащо подаване по лявото крило Николай Емилов прецизно заобиколи вратаря на гостите и отбеляза второто си попадение в срещата. Финалният гол за оселчани наниза Владимир Петров в 78-ата минута.

Другите представители на мездренския футбол – „Ботевъ“-Брусен и „Околчица“-Моравица също инкасираха победи. Бруснени наказаха съперниците си от „Септември“ – Гложене с 6:0 с голове на Габриел Лисигерски, Александър Сайков, Цветомир Ценов и Иван Тончев, а „Околчица“ – Моравица успя да надвие с 3:2 като гост „Миньор“ – Згориград“, с точни попадения на Иван Иванов и автогол на футболист от „Миньор“.

 
2019-04-01 15:26:47