Локо /Мездра/ падна от Спартак

Локо /Мездра/ падна от Спартак

Футболистите на ОФК „Локомотив-Мездра“ записаха загуба като гост на лидера в класирането в Северозападната Трета лига „Спартак“ – Плевен. Срещата започна динамично, с няколко добри атаки на „червено-черните“, дело на Илия Илиев и Румен Рангелов.

В седмата минута на срещата играчът на „Спартак“ – Плевен Тихомир Тодоров засече от воле отклонена от Ивайло Иванов топка и откри головата сметка за плевенчани. Две минути по-късно Иванов бе изведен зад гърба на отбраната на ОФК „Локомотив-Мездра“ и технично прехвърли вратаря  на „червено-черните“ Ивайло Сайков за 2:0. В 25-ата минута на срещата играчите на „Спартак“ – Плевен направиха резултата класически след комбинация на Георги Горанов и Иван Иванов, завършила с шут от 10-ина метра на Тихомир Тодоров.

До почивката играта се пренесе в половината на „Спартак“, с изявен натиск на ОФК „Локомотив-Мездра“. Близо до отбелязване на попадение бяха Румен Рангелов и Валдемар Стоянов. След почивката играта се накъса и футболистите на „Спартак“ разчитаха главно на контра-атаки, а мездренските футболисти наложиха превес в центъра на терена. В 57-ата минута центриране на Илия Илиев бе отклонено от защитата на „Спартак“. Топката попадна в краката на Михаел Парасков, който с топовен изстрел от 30-ина метра остави безпомощен стража на плевенчани и върна едно попадение. В 69-ата минута на срещата, след контра-атака по дясното крило, Траян Димитров бе точен за плевенчани от границите на наказателното поле. Осем минути по-късно Ивайло Иванов отбеляза второто си попадение в срещата, оформяйки крайното 5:1 за „Спартак“-Плевен

Следващата среща на „червено-черните“ е на 24 март, когато ОФК „Локомотив-Мездра“ приема гостите от ФК"Локомотив 1927" гр. Дряново.
2019-03-18 14:54:57