Локо /Мездра/ разби Вихър

Локо /Мездра/ разби Вихър

Играчите на ОФК „Локомотив-Мездра“ постигнаха втора домакинска победа в пролетния дял на първенството в Северозападната Трета лига. Този път „червено-черните“ надделяха над съперниците си от ФК „Вихър“ – Славяново с 1:0. Срещата започна с минута мълчание в памет на дългогодишния спортен деятел и журналист Младен Кирилов, който почина на 74-годишна възраст.

Първото полувреме на двубоя, ръководен от елитния рефер Николай Малджански, започна с превес на ОФК „Локомотив-Мездра“. На няколко пъти близо до повеждане в резултата бяха Кирил Кръстев и Валдемар Стоянов, а удар на Илия Илиев мина на сантиметри от десния страничен стълб на вратата на гостите. След почивката в игра влезе Румен Рангелов, заменил на терена Кирил Кръстев. В 57-ата минута на срещата Илия Илиев комбинира с нападателя Валдемар Стоянов, който с топовен изстрел отбеляза седмото си попадение през сезона и откри головата сметка за ОФК „Локомотив-Мездра“. След попадението играта се накъса и последваха няколко нелеки спречквания между футболистите на двата отбора. В 73-ата минута на срещата играчите на ОФК „Локомотив-Мездра останаха с човек по-малко на терена след втори жълт, респективно червен картон на полузащитника Владимир Найденов.

Следващият двубой на „червено-черните“ е на 17 март, неделя, когато играчите на Николай Николов ще гостуват на ФК „Спартак“ – Плевен.

 
2019-03-15 09:25:59