Училище впечатлява с нова визия и модерно оборудване

Училище впечатлява с нова визия и модерно оборудване

По повод приключване на ремонтните дейности по проект „Подобряване на образователната среда и осигуряване на равен достъп до качествено професионално обучение в ПГЗ „Стефан Цанов“-град Кнежа” се състоя заключителна пресконференция. Гост на събитието бе народният представител  Владислав Николов, който остана приятно изненадан от новата визия на училището. По време на ремонтните дейности се извърши цялостен ремонт и бяха въведени мерки за енергийна ефективност в сградата на училището, стаите са с нови мебели, а  във фоайетата са оформени кътове за отдих. В част от учебните кабинети е монтирано оборудване, необходимо за модернизиране на учебния процес, изнасяне на мултимедийни уроци и презентации, с цел по-добро възприемане и усвояване на учебния материал.
В резултат на всичко това ПГЗ „Стефан Цанов“ вече е с нов облик, с модерен интериор и с подобрени технически параметри.

„С изпълнението на този проект направихме още една стъпка в посока подобряване на образователната среда на училищата в нашата Община.
Използвам случая да благодаря за усърдната работа на екипа от специалисти в Община Кнежа - инж. Стефан Гърньовски, Станислава Нехризова, Галя Шугльова и Малинка Чиренска, които се погрижиха за безпроблемното изпълнение на проекта! Смятам, че всеки един от участниците в строителството, надзора и управлението на проекта изпълни добре своите задължения! На всички учители и ученици в професионалната гизмназия, желая спорна работа в учебния процес, вдъхновение и множество творчески и професионални успехи!“, каза кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.
2019-02-27 09:46:13