Обещаха ремонт на болница навръх Бабинден

Обещаха ремонт на болница навръх Бабинден

С тържествена церемония днес персоналът на МБАЛ – Бяла Слатина отбеляза Бабинден. По стр български обичай най-възрастната акушерка изпълни ритуали „поливане” с наричане за повече бебета през 2019 година. През изминалите 12 месеца в белослатинската болница са се родили 141 деца.

Официални гости на днешния празник бяха народният представител Красен Кръстев, кметът Иво Цветков, акушерки и лекарите от родилното отделение на лечебното заведение. Поздравителен адрес към своите колеги поднесе началникът на АГО д-р Йордан Икономов. Той подчерта, че работата на персонала е на високо ниво. Това е факт благодарение на отличната работа в екип и съществуващия синхрон.

В своите обръщения към екипа на отделението, кметът Иво Цветков  и депутатът Красен Кръстев изразиха  дълбоко уважение и преклонение към нелеката, отговорна, но изпълнена с изключителни мигове професия, която дарява живот. Те увериха присъстващите, че правят всичко възможно, в съвсем близко бъдеще в отделението да започне така чакания ремонт, който да осигури на екип и пациенти  по- висок стандарт. 


1
2


2019-01-21 14:49:17