Мацка от Селановци роди бебе на Венци Венц

Мацка от Селановци роди бебе на Венци Венц

Рапърът Венци Венц стана татко за първи път. Първородното му дете е момиченце. Бебето проплака на 28 декември в столицата. То е с мерки 3,3 кг и е 50 см, и се казва Агуая. Венци и майката на детето - Мелани Ширкова, са избрали име от гръцката митология, защото символизира радост, изящество и красота. Малко известен е фактът, че 20-годишната майка има селановски корени и е живяла там няколко години. Мелани е завършила училище по изкуствата в Плевен. Запознават се с изпълнителя в София, където работят заедно, а чаровната дама дори се снима в 1 от клиповете на нашумелия дует. Бабата-Анита Димитрова работи в местното читалище и от дни приема поздравления и черпи за своята внучка, която определя като „бонбон“.

„На младото семейство пожелавам здраве, любов и разбирателство, а на бебето да расте щастливо и обичано“, сподели емоцията си пред „Северозапад днес“ бабата. Щастлив от новината за раждането на малката Агуая е и 14-годишният вуйчо-Стивън, който в момента живее в Селановци.

Родителите живеят в София, но когато бебето стане малко по-голямо обещават да му покажат красотите на Северозапада и Селановци.

 

 

 
2019-01-04 09:50:26