С грандиозна заря и щур купон започна новата година в Козлодуй

С грандиозна заря и щур купон започна новата година в Козлодуй

Професор Илия Илиев, Християна Луизо, Йоана и сестри Ива и Велислава Костадинови забавляваха жителите на Община Козлодуй в новогодишната нощ. Пищен концерт сътвориха гост изпълнителите, които се раздадоха на сцената до ранни зори.

Празникът започна малко след като часовникът удари дванадесетия час и настъпи 2019-та година. В своето приветствено слово Маринела Николова – кмет на община Козлодуй сподели лични и професионални планове. „Изпратихме година пълна с много предизвикателства и трудности, които благодарение на вас и вашата подкрепа успяхме да преодолеем. Благодаря Ви от сърце! Предстоят ни много проекти, които ще довършим и такива които ще стартираме през 2019-та година и аз знам, че годината ще бъде динамична, важна и отговорна за всички ни. Възнамерявам да се кандидатирам за следващ мандат и от вас зависи дали догодина ще бъдем тук отново заедно”, каза Николова и думите й бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците присъстващи на централния площад на Козлодуй.

Впечатляваща заря даде началото на концерта, който продължи близо четири часа. Кръшни хора се извиха в атомната столица под звуците на незабравими народни песни. Музика имаше за всички - и за младите и за по-възрастните присъстващи, а след северняшка ръченица един танцьор получи специалния „професорски мед” лично от Проф. Илия Илиев.

Специално украсени шатри посрещаха гостите с мезета, шампанско и сладкиши, буен огън топлеше присъстващите, а децата се забавляваха на ледената пързалка, която отвори специално за празника.

 
2019-01-02 09:33:36