Община подари Коледа на десетки възрастни

Община подари Коледа на десетки възрастни

Общо 61 пенсионери от Козлодуй и населените места в общината получиха коледни изненади в в дните около Рождество Христово.  Самотно живеещите възрастни получиха от Община Козлодуй пълни торби с хранителни продукти за празниците. 

„С удоволствие се включих в тази инициатива и приканвам повече млади хора да подават ръка на нуждаещи се възрастни хора, защото те са наши баби и дядовци и имат нужда от подкрепа. Участвам за първи път и се радвам, че бях част от този подарък”, сподели Виктория Майсторова, която е служител в кметската администрация. 

Кашкавал, сирене, плодове, кори за баница, бисквити, ориз бяха част от хранителните продукти, които закупиха граждани и служители на общинска администрация. Заедно с хранителните продукти, бяха подготвени и празничните пакети, в които имаше и допълнителна изненада – поздравителна картичка, календар и бюлетин на Община Козлодуй. Администрацията в атомния град за четвърта поредна година се включи в националната кампания „Бъди човек – подари вечеря на пенсионер в нужда”.
2018-12-28 10:43:05