Дядо Коледа пристигна в Бяла Слатина

Дядо Коледа пристигна в Бяла Слатина

С детско коледно шоу започна празничната програма, по повод предстоящите  коледни и новогодишни празници в Бяла Слатина. Приказните герои от улица „Вълшебна“ зарадваха всички присъстващи със своето участие, което беше последвано от атрактивната поява на така дългоочаквания Дядо Коледа. Вълнуващ момент в програмата беше изпълнението на гостите: децата от спортен клуб „Ледени искри“ гр. София, които с много умение и майсторство представиха красиви фигури и скокове на новооткритата ледена пързалка. Заслугата за новата зимна атракция е на кмета на общината,  инж. Иво Цветков и общинската администрация.

Концертът на колективите от НЧ „Развитие“ стопли сърцата и внесе много настроение сред дошлите да празнуват заедно на площада, малки и големи. Кулминацията разбира се, беше запалването светлините на  красивата коледна елха.

„Да си пожелаем Весела Коледа и Благодатна Нова 2019- та! Нека през цялата година усмивката да не слиза от лицата ви. Пожелавам ви да сте живи и здрави, да носите радост на всички свои близки и приятели и никога, никога да не забравяте, че винаги ще има някой, който ви обича и мисли за вас. И помнете...Условието е една усмивка и всички чудеса ще ти се случат“! Това каза в приветствието си към присъстващите по повод предстоящите празници, инж. Цветков.


1
2


2018-12-04 09:36:38