Наградиха модели в патриотичен фотоконкурс

Наградиха модели в патриотичен фотоконкурс

Приключи втората фаза на конкурса за снимка "Бяла Слатина с хората си в 4 сезона". Общо 6 призови места раздаде журито в състав народният представител от Врачанско Красен Кръстев, председателят на общинския съвет в Бяла Слатина Веселка Борисова и Стоян Иванов.

„Отново изпитахме голяма трудност като жури, което може само да ни радва. Интересът е голям, снимките стават все повече, повече сега са и призьорите“, коментира в социалните мрежи Красен Кръстев. 
На трето място се класираха фотосите на Росен Темнишки, Виктория Павлова и Наталия Борисова. На второ място са отборът по джудо на Бяла Слатина и Андреа Георгиева. На първо място е една снимка на Теодор Николаев, от която се усмихват Цветомира Йонова и Виктория Василева. Наградите за всички бяха парични. 

Фоторамката за конкурса бе разположена в живописната местност "Перката", до която се достига след изкачване на десетки стъпала. Здравословното движение бе бонус за участниците, коментираха организаторите.

„Благодаря на всички, които се постараха и пуснаха във Фейсбук своите фотографии с хаштаг #БялаСлатина. Тук е мястото да обявя есенната кампания на фотоконкурса "Бяла Слатина с хората си в 4 сезона". Качвайте вашите снимки в социалната мрежа Фейсбук с хаштаг #БялаСлатина, за да ви откриваме с журито и да печелите парични награди. Чакаме Вашите прекрасни снимки!“, прикани от страницата си във Фейсбук Кръстев. 

Всички фотографии, класирани на призови места в конкурса, ще се вместят в тематичен  календар, който ще онагледи идеята за "Бяла Слатина с хората си в 4 сезона". 
2018-10-23 15:58:32