Спират поетапно движението в центъра на Бяла Слатина

Спират поетапно движението в центъра на Бяла Слатина

Стартиралите ремонтни работи по проекта за реконструкция и рехабилитация на улици, тротоари, съоръжения и принадлежностите към тях  в Бяла Слатина ще наложи нова временна организация на движението в центъра на града. За това уведомява на официалната страница на общинската администрация кметът Иво Цветков.

Напълно спряно ще е движението по улица „Николай Хрелков“ от 30 октомври до 4 ноември. Коли няма да преминава по улица „Климент Охридски“ в участъка от „Александър Стамболийски“ до „Любен Каравелов“  до 20 октомври. До 30-и пък превозни средства няма да влизат между улиците „Раковска“ и „Любен Каравелов“. За дълго ще се спре и движението между „Любен Каравелов“ и „Христо Ботев“. Последната спряна отсечка – „Христо Ботев“-„Васил Левски“, ще се отвори чак на 24 ноември. При спиране движението по ул.“Климент Охридски“ движението ще се пренасочи по ул.“Хаджи Димитър“.

„Предварително ще Ви информирамe при настъпването на промени в графика на работа по горепосочените отсечки от ул.“Климент Охридски“. Обръщам се с молба към Вас да проявите разбиране при извършването на строителните дейности от страна на строителите“, пише в официалното си обръщение кметът на Бяла Слатина.
2018-10-19 15:37:44