Локо /Мездра/ разгроми Левски

Локо /Мездра/ разгроми Левски

ОФК “Локомотив-Мездра” разгроми тима на “Левски” 2007 със 7:1 в мач от десетия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига. Още с началото на срещата “червено-черните” смазаха надеждите на гостите от Левски за равностойна игра. В осмата минута на мача Браиан Стоянов и Кирил Кръстев направиха чудесна комбинация, завършила с изстрел на Кръстев на сантиметри от горния стълб на вратата на гостите. В 14-ата минута Илия Илиев преодоля защитата на “Левски” и от непосредствена близост матира вратаря на гостите и откри резултата - 1:0. Осем минути по-късно Браиан Стоянов с техничен изстрел покачи на 2:0.

В 23-ата минута при навлизане на скорост Румен Рангелов бе повален в наказателното поле от защитник на “Левски”. Главният съдия на срещата Ивайло Петров посочи бялата точка. Браиан Стоянов не се поколеба и направи резултата класически. Седем минути по-късно главният рефер Ивайло Петров отново показа бялата точка, този път - за игра с ръка на футболист на “Левски”. Кирил Кръстев добави още едно попадение в головия си актив и се затвърди като един от топ-реализаторите на ОФК “Локомотив-Мездра” - 4:0

Две минути преди края на първото полувреме защитникът Камен Каменов изскочи зад гърба на защитата и се разписа за 5:0. Секунди преди Петров да свири края на първото полувреме футболистите на “Левски” направиха отчаяна атака, в която след шут на Ангел Ангелов топката срещна крак на защитник от “червено-черните” и топката се озова зад гърба на Веселин Цветковски.

Второто полувреме на срещата започна с тотална хегемония в центъра на терена от страна на ОФК “Локомотив-Мездра”.

В 52-ата минута на срещата младокът Димитър Димитров получи извеждащ пас от Браиан Стоянов и с прецизно насочена топка покачи на 6:1. “Червено-черните” доиграха срещата с 10 души, след като Румен Рангелов получи контузия. В 88-ата минута капитанът Марио Иванов също записа името си в графата на голмайсторите, пробивайки през трима защитници на “Левски” 2007 и оформяйки крайното 7:1.
2018-10-15 12:57:39