„Локомотив-Мездра“ победи „Партизан“

„Локомотив-Мездра“ победи  „Партизан“

Футболистите на ОФК „Локомотив-Мездра“ надвиха като домакин своите противници от ФК „Партизан“ – Червен бряг в дерби, белязано с добра игра на „железничарите“. Началото на срещата започна предпазливо, с тактическо надиграване в средата на терена. На няколко пъти Илия Илиев изведе Валдемар Стоянов и Румен Рангелов на стрелкови позиции, но двамата бяха парирани от сгъстената отбрана на гостите.

Второто полувреме премина в засилена преса на ОФК „Локомотив-Мездра“ и епизодични контра-атаки на футболистите от Червен бряг. В 75-ата минута Марио Иванов центрира топката в наказателното поле от корнер, а Кирил Кръстев с глава я насочи неспасяемо в мрежата на гостите. Кръстев можеше да отбележи и десетина минути по-рано, но след пас на Румен Рангелов, „деветката“ на „Локомотив“ уцели страничния стълб на вратата на „Партизан“.

До края на срещата играчите на „Партизан“ накъсаха играта и разчитаха на контра-атаки, но добрите действия на Илия Илиев, Николай Михайлов и Марио Иванов прекъсваха желанията на гостите още в зародиш.

За победата на ОФК „Локомотив-Мездра“ на терена играха: Веселин Цветковски, Любослав Петров, Камен Каменов, Димитър Димитров, Алексзандър Петров, Иван Велчев /заменен в 60-ата мин. от Марио Иванов/, Николай Михайлов /заменен от Момчил Манчев в 77 мин./, Кирил Кръстев /83‘ – Боян Данов/, Илия Илиев, Валдемар Стоянов и Румен Рангелов.
2018-09-17 14:20:40