Вандализъм в Кнежа

Вандализъм в Кнежа

Съсипан е градският фонтан. Изчезнали са разпръсквачи, които на практика го правят неизползваем. И разрушенията не спират до тук. Унищожена е и детската площадка до Грънчарския площад.

а пореден път публично изразявам своето възмущение от вандалското поведение на наши съграждани! Отново са нанесени щети на градския фонтан. От вчера липсват разпръсквачите му и той практически е неизползваем! Въпросните разпръсквачи могат да се употребяват само за този вид фонтани и реално са неприложими за друго използване.

„Да вандалстваш на място, на което играят децата ни, е признак на сериозна изостаналост, патологична ограниченост и примитивизъм. Чупейки люлката, пейката и вратичката, по-големи мъже ли се чувствате? Искам да напомня, че на площадката има камери, чиито записи съм изискал и извършителят/ите ще си понесе отговорността!“, коментира вандалщината кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

Градоначалникът отправи призив към свидетелите на подобни деяния да не остават безучастни, както и да сигнализират на тел. 112 или на дежурния телефон в Общината.

 

 
2018-09-07 13:54:45