Община Мездра се включва в кампания по почистване

Община Мездра се включва в кампания по почистване

Във връзка с реализирането на кампания „Да изчистим България заедно“, Общинска администрация- Мездра се обръща към жителите на града и населените места на общината, ръководствата на учебни заведения, учреждения, политически партии, неправителствени организации и фирми, да вземат активно участие в почистването на обществено обособените територии в общината.

Раздаването на необходимите материали за почистването на заявилите желание за участие –чували за смет и ръкавици, се осъществява от служители на Общинска екологична инспекция (стая 108  на Община Мездра).

В деня на почистването-15 септември, гражданите, които искат да се включат в кампанията, също ще имат възможност да получат необходимите пособия. Пунктът за раздаване на чували и ръкавици ще бъде обособен на партера на сградата на Община Мездра.

 

Общинска екологична инспекция пояснява, че събраните чували с отпадъци трябва да се поставят до контейнерите за смет в града. Местата за събраните отпадъци по селата се определят по преценка на съответното кметство.

 

 
2018-09-05 10:10:05