Нов полицейски шеф ще бори престъпността в Мездра

Нов полицейски шеф ще бори престъпността в Мездра

Директорът на областната дирекция на МВР във Враца старши комисар Янко Янколов представи официално пред състава новия началник на районното в Мездра главен инспектор Красимир Митов. Той изпълняваше временно тази ръководна длъжност от средата на месец юни, след като предишният шеф на управлението главен инспектор Цветомир Драгановски беше е освободен по негова молба. Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев Митов е преназначен на ръководна длъжност "Началник" II степен на Районното управление на полицията в Мездра.
Красимир Цветанов Митов е роден на 23.04.1977 г. в Мездра. Завършил е Академия на МВР през 2002 г. със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, с образователно-квалификационна стенен „бакалавър“.
Красимир Митов е назначен в системата на МВР на 1 февруари 1999 г. Заемал е последователна различни младши изпълнителски, изпълнителски и ръководни длъжности.
На 08.08.2018 г. съгласно заповед на министъра на вътрешните работи главен инспектор Красимир Цветанов Митов е преназначен на ръководна длъжност ,,Началник" II степен на Районно управление - Мездра при Областна дирекция на МВР - Враца. 
2018-08-09 13:43:55