АК „Калето“ в топ 10 на престижна класация

АК „Калето“ в топ 10 на престижна класация

Археологически комплекс „Калето“ влезе в топ 10 на най-посещаваните туристически обекти в България през месец юни. Класацията е на база сканирани табели на iLoveBulgaria, през мобилното приложение, което може да бъде инсталирано на всеки смартфон. Калето заема 10 място в крайния резултат и е единствената крепост в челната десятка. 

Община Мездра се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“ през лятото на 2017 г. с два обекта – АК „Калето“ и Черепишкия манастир „Свето Успение Богородично“, който се класира на 133 място.

 iLoveBulgaria  e част от международна мобилна платформа iLove и представя различни културни забележителности, туристически атракции и места за настаняване, заведения и съпътстващи услуги като използва най-модерни технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. На входа на всички включени обекти има информационна табела с логото на iLoveBulgaria със специално генериран QR код, който чрез сканиране с мобилен телефон ви дава пълна и точна информация за избрания обект.

 
2018-07-04 06:20:26