Жителите на Галиче вече имат нова детска площадка

Жителите на Галиче вече имат нова детска площадка

Най- малките жители на село Галиче вече имат детска площадка, за каквато децата и техните родители отдавна мечтаят.

Идеята за изграждане на площадката и реализиране на  проекта е дело на парламентарната група на политическа партия ГЕРБ по инициатива на нейния председател –Цветан Цветанов. 

Преди малко повече от 20 дни Цветан Цветанов пое ангажимент Парламентарната група на ГЕРБ да дари 17 000 лв. за изграждането на нова детска площадка в Галиче.

Изграждането на този обект цели  създаване на един атрактивен и безопасен детски кът, съчетаващ възможности за почивка и отдих на родителите и забавление на децата. Това ще бъде едно място за игра и отмора, което ще радва малчуганите, осигурявайки им  вълнуващи  преживявания и незабравими мигове с приятели.

 Събитието уважиха с присъствието си народните представители от 44-тото народно събрание от ПП ГЕРБ- Петя Аврамова, Красен Кръстев, областният управител на Малина Николова, Веселка Борисова- председател на ОбС Бяла Слатина, инж. Иво Цветков- кмет на Община Бяла Слатина, Страхил Стоянов- кмет на кметство Галиче, Общински съветници и разбира се жители на Галиче, които с чувство на задоволство приемат тази нова придобивка.

Част от празника бяха и изпълненията на децата от СУ „Хр.Ботев“ с. Галиче, както и героите от улица „Вълшебна“.


 
2018-06-29 06:01:05