Рок фест разтърси Кнежа

Рок фест разтърси Кнежа

Стотици рок фенове и музиканти разтърсиха Кнежа по време на второто издание на Рок фест Кнежа. Стойностна рок музика, много настроение и забавни игри – така преминаха трите дни на фестивала.
„Изказвам своите благодарности на всички 17 групи, които ни гостуваха и дадоха всичко от себе си на сцената. Благодаря на нашите спонсори, без чиято подкрепа това събитие нямаше да се случи. Специални благодарности на Powersound, които се погрижиха за техническото обезпечаване на фестивала, на МТК „Скални Орли” гр. Тетевен за страхотните игри, на „Делта Гард” ООД, които се погрижиха за безопасността на всички присъстващи, на всички служители от РУ-Кнежа и специално на г-н Симеонов за съдействието и отзивчивостта.
Не на последно място, искам да благодаря за усърдността и отдадеността на екипа от Община Кнежа! Въпреки трудностите и спънките, създадени от различни организации и институции, Вие успяхте да се справите изключително професионално с организирането и провеждането на Фестивала, за да може атмосферата да бъде приятна на гостите на събитието!
Благодаря и на всички Вас, фенове на рока, които не спряхте да ни подкрепяте! Вие сте причината, която ни мотивира да превърнем Рок феста в ежегодна традиция“, написа в социалните мрежи кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

Кметът си пожела следващата година фестът да бъде още по-гра
2018-06-26 12:14:20