Торта и конфети зарадваха децата в Бяла Слатина

Торта и конфети зарадваха децата в Бяла Слатина

С много емоции, състезания, лакомства и забавления беше отбелязан 1 юни -  Международният ден на детето.

В 10:30 часа централният площад на Бяла Слатина се озари от стотици детски усмивки. За децата,  община Бяла Слатина  беше подготвила  атрактивна програма, като по-смелите от тях се включиха в танците, игрите и състезанията на сцената.

На площада бяха оформени кътове на различни теми: вълшебства от балони, цветна стрелба, артистичен кът, бяха изрисувани много детски личица, а всички лакомници посетиха шатрата с плодовити и  шоколадови изкушения.

Най-активните деца, посетили всичките пет шатри получиха награди.

Празникът стана от цветен по-цветен, осеян от многоцветния прах на празничните конфети.

В кулминацията на празника кметът на Общината изненада децата с огромна торта като им пожела: „Растете здрави, щастливи и усмихнати, любопитни и заредени с неизчерпаема енергия. Не губете детето в себе си, защото то ще Ви запази във времето искрени, вярващи, мечтаещи. Вие сте смисъла на нашето настояще и надеждата за нашето бъдеще.“

А към техните родители се обърна с думите: „ Скъпи родители, бдете над своите деца, обгрижвайте  ги, закриляйте ги, подкрепяйте ги и ги напътствайте с  търпение и мъдрост, за да израснат достойни личности –за гордост на община Бяла Слатина.


сн.1
сн.
сн.3


2018-06-02 08:16:06