Завърши футболният турнир на малки вратички

Завърши футболният турнир на малки вратички

Завърши XVIII-ят открит футболен турнир на малки вратички за фирмени, квартални и селски отбори. Той бе част от програмата на 45-те традиционни празници на културата „Мездра-Май“-2018 г.

Кметът на Община Мездра Генади Събков закри футболния спектакъл. Той поздрави участниците за достойното представяне, демонстрираните майсторство, техника и ентусиазъм,с които донесоха много положителни емоции на публиката и изказа благодарност за спортсментската игра. Кметът удостои играчите с купи и грамоти, а състезателите си разпределиха наградния фонд от 1 500 лв.

 Шампион на седемнадесетото издание на турнира и носител на купата е отборът на „Атлетик 1996“- Враца с водач Владимир Петров. На II-ро място се класира „Пчелна майка“-Враца с водач Тодор Кръстев. На III-то място в оспорваната битка за бронзово отличие се подреди отборът на „Миньор“-Згориград с водач Ангел Петров. Четвъртото място зае отборът на “Cashback Bulgaria”-Мездра  с водач Искрен Банински. Наградата за Феърплей отиде при отбора на „Танцьорите“-Мездра с водач Мирослав Аспарухов. 

Призът за най-добър фирмен отбор взе тимът на „Пчелна майка“ с водач Владимир Вълов. Най-добър квартален отбор тази година е „Атлетик 1996“ с водач Владимир Петров. „Миньор“- Згориград с водач Ангел Петров спечели наградата за най-добър селски отбор.

Александър Александров от „Атлетик  1996”-Враца  бе отличен като най-добър вратар, допуснал едва един гол във вратата на своя тим. Голмайстор на турнира, който бе безкомпромисен към вратарите на противниковите отбори, като им вкара 5 гола бе Владимир Вълов от тима на „Пчелна майка”-Враца.
2018-05-24 12:40:31