Ремонтираха улиците в Галиче

Ремонтираха улиците в Галиче

Приключи текущия ремонт на уличната мрежа, обхващащ улиците „Г. Бенковски, „Н.Й.Вапцаров“, „В. Априлов“, „П. Хитов“ и „Янко Забунов“ и отсечка по ул. „Искър“, в белослатинското село Галиче. В ремонтните дейности са вложени средства в размер на 150 хил. лв. Финансирането по проекта се осъществява от Министерство на финансите, изпълняващо постановление на Министерски съвет. Официални гости на събитието бяха депутатът Красен Кръстев, председателят на Общинския съвет в Бяла Слатина Веселка Борисова, зам. кметовете на община Бяла Слатина Тихомир Трифонов и Христофор Кьосовски и изпълняващия длъжността кмет на с. Галиче Марияна Терзийска.

„Дълг на всички нас е да съхраняваме създаденото от предците ни, да поддържаме реда и чистотата на населените места, за да ги оставим чисти и подредени на нашите наследници. В името на тази повеля на гражданската съвест и отговорност ние, ръководството на общината, подписахме договори и осигурихме финансиране по различни програми на няколко проекта, свързани с инфраструктурата, ремонта и поддръжката на обекти в общината. С настоящия проект за ремонт на улична пътна мрежа доказваме, че работим в интерес на хората от Община Бяла Слатина, че изпълняваме поетите обещания да градим Общината и ви уверявам, че заедно имаме волята да продължим започнатото.”, заяви председателят на ОбС, Веселка Борисова.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха певците и танцьорите  на СУ „Хр. Ботев с ръководител Даниела Тодорова.

 

 


1
2


2018-05-15 14:57:40