Мая Нешкова пя за полицията в Мездра

Мая Нешкова пя за полицията в Мездра

С концерт на поп певицата Мая Нешкова бе отбелязан 50- годишният юбилей от основаването на Районно управление „Полиция“-Мездра. Десетки служители на реда, жители и гости на Мездра се включиха в тържество, което Община Мездра организира. Гост на тържеството бе директорът на Областната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов.

Кметът на Община инж. Генади Събков поднесе поздрав към началника на районното управление Цветомир Драгановски, бившите и настоящи служители.

 „50 години районно управление Мездра значи много не само за Вас, не само за Вашите предшественици, но най- вече за нас, хората от община Мездра. Полицейското управление е символ на сигурност, на уважение, на респект. Търсим Ви в трудни моменти и намираме опора, утеха и закрила. Благодарим Ви, че ви има. Благодарим на вашите предшественици, които положиха здрави основи, върху които успешно надграждате историята на районното управление.Общинската администрация прави всичко по силите си, за да Ви помага. Честит празник! Честит юбилей!“, каза в словото си инж. Събков.

Първият началник на Районно управление „Полиция“- Мездра Димитър Тинчев сподели  спомени за началните години от историята на управлението. Настоящият началник Цветомир Драганов изказа благодарност към бившите ръководители на районното управление. Г-н Драгановски благодари на инж. Генади Събков за обновлението на сградата на районното управление, пожела на колегите си здраве и сплотеност и призова гражданите да бъдат спокойни и да вярват в полицията.

По случай 50-годишнината на районното управление, бившите и настоящи служители получиха специално изработена юбилейна значка, подарък от Община Мездра. 


1
2


2018-05-09 14:48:57