Ново двайсе! Община Козлодуй с нов заместник кмет

Ново двайсе! Община Козлодуй с нов заместник кмет

С нов зам. кмет е община Козлодуй. От днес със заповед на кмета на крайдунавския град Маринела Николова на високия пост е назначен Николай Николов.

„Познавам г-н Николов от дълго време. Впечатленията ми са добри. Знам, че е професионалист и много сериозен човек. Вярвам, че доверието между нас ще бъде взаимно и двамата ще работим, водени единствено и само от интереса на гражданите”, заяви градоначалникът Маринела Николова.

Николай Николов е на 53 години. Той е инженер по електроника, завършил Русенския университет. Преминал е и специализирани курсове по електроника към Технически университет, гр. София. Има дългогодишен опит в пожарната служба в АЕЦ „Козлодуй”. През последната година е бил ръководител на ВиК, район Козлодуй. Работил е към местни фирми като експерт контролна дейност по пожарна безопасност и ЗБУТ. Родом е от Хайредин. Ползва три езика – руски, френски и английски.

„Заемам тази позиция с чувство на отговорност. Поел съм ангажимент към кмета на община Козлодуй, а чрез нея – и към всички граждани. Диалогичен човек съм и вярвам, че има изход от всяка ситуация. Захващам се със спешните проблеми още от първия ден. Ще проверя състоянието на изпълнението на пътните ремонти, ще направя обследване на текущите инфраструктурни проекти, ще прегледам документацията с обезпаразитяването до къде е стигнала”, каза новият зам. кмет Николай Николов.

 

 

 
2018-05-02 16:15:37