Започна почистването на четвъртокласните пътища

Започна почистването на четвъртокласните пътища

Общинското предприятие „Чистота“ започна почистването на четвъртокласната пътна мрежа на територията на Община Мездра  с помощта на новото оборудване на универсалната машина „Унимог“.  Първият почистен обект е пътят Мездра-Руска Бела - границата с община Враца.

 „През изминалите няколко дни успяхме да оборудваме универсалната машина „Унимог“ с храсторез и шредери /косачки/, с които ще можем да косим около пътищата и същевременно да почистваме скатовете от храсти. Целта ни е с помощта на машината да подобрим видимостта по пътищата, което ще доведе до намаляване на предпоставките за пътно-транспортни произшествия и подобряване условията за пътуване на всички граждани, ползващи тези пътища на община Мездра. Надяваме се, че с новата техника и високата квалификация на водача, който я управлява, ще можем да се справим още по-добре и ще продължим да работим за гражданите на община Мездра“, каза Владимир Стоянов- организатор автотранспорт в ОП „Чистота“.

Кметът Генади Събков лично наблюдава експлоатацията на новото оборудване.

След доставката на дробилната машина, технологията на почистване на крайпътните храсти и клони ще бъде обезпечена на 100% с нужната техника.
2018-04-24 09:38:51