„Време е за българско“ в Бяла Слатина

„Време е за българско“ в Бяла Слатина

За втора поредна година община Бяла Слатина организира пролетен празник под надслов „Време е за българско“, който събра в местността „Лесопарка“ жители и гости на града, за да се насладят на чудесния пролетен ден и да се повеселят заедно. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха танцовите и певчески състави от общината, а така също и духовият оркестър „Гложене“, с. Гложене. Специалните гости на празника - народните певици Ива и Велислава Костадинови, пък покориха многобройните си почитатели с талант и сценично обаяние. Освен това имаше за всекиго по нещо в подредените, по повод празника, изложби, атракциони и детски кът с игри, танци и рисунки на лица.

„Неугасимият български дух е жив и днес във века на модерните технологии. Той ни приканва да се върнем към своите корени, да си спомним откъде сме тръгнали, през какво сме преминали и къде отиваме. Да си спомним - кои сме“!

С тези думи се обърна към всички, уважили проявата, кметът на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков, като им пожела здраве, много слънчево и пролетно настроение и да се множат дните като този.

 

 


1
2


2018-04-21 22:03:50