Tри нови победи за ОФК „Локомотив-Мездра“

Tри нови победи за ОФК „Локомотив-Мездра“

Юношите младша възраст разгромиха ФК“ Ком“- Берковица със 7:1 в среща от 14-я кръг на зона „Враца”. С по две точни попадения за общинския тим се разписаха  Петър Петров и Ерик Тронков, а по един гол в противниковата врата отбелязаха Веселин Янчев, Радослав Панов и Иван Марианов. Единственото попадение за гостите бе на Николай Стефанов от дузпа.

Следващият мач на юношите на ОФК ще се проведе на 20 април от 16.00 ч. на стадион „Чавдар“ в гр. Бяла Слатина срещу местния отбор.

Детският отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ също добави 3 точки към актива си след победа с 2:1 срещу ФК “Кариана“- Монтана. Головете за общинския отбор отбелязаха Владислав Андреев и Михаил Иванов

Следващата среща на детския тим ще се проведе на 22 април от 10.30 ч. Срещу ПОФК“ Ботев“-Враца, което ще се проведе на стадиона в областния център.

Мъжкият отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ записа трудна победа в най-оспорваната среща от 19-ия кръг на врачанската „А“ ОФГ. С гол на Кирил Кръстев водачът във временното класиране ФК “Огоста“-Хайредин отстъпи с 0:1 от общинския тим в мега дербито. Двубоят бе изключително оспорван с положения и пред двете врати, но момчетата на Иван Георгиев-Саки проявиха мъжество и по-силно желание за победа.

В 20 кръг „А“ ОФГ мъжкият отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ ще почива. Следващата среща ще се състои на 28 април от 17.00 ч. Момчетата на Саки ще премерят сили срещу ФК „Искър“-Роман.  

 
2018-04-16 09:36:27