Кадър на Община Враца стана зам.-кмет на Мездра

Кадър на Община Враца стана зам.-кмет на Мездра

Бивш кадър на общинската администрация във Враца днес бе назначен за заместник-кмет на Мездра. Сашо Илиев бе част от кабинета на екскмета на областния град и настоящ депутат от БСП Николай Иванов. След падането му от кметския стол, Илиев напусна администрацията във Враца, където завеждаше отдел "Общинска собственост". Днес той бе представен от кмета на Мездра Генади Събков като негов заместник с ресори Финанси, Икономика, Общинска собственост и проекти.  

По време на представянето на новия си колега кметът Събков още веднъж припомни, че работил 3 години без заместник, за да спести ценни средства на Община Мездра и да даде личен пример на колегите си в администрацията като човек, който поема всякакви задачи. 

Сашо Илиев благодари за гласуваното доверие. 

„Смятам, че с общи усилия ще увеличим приходната част на бюджета. За мен ще е гордост, ако качествено и в срок изпълним амбициозната инвестиционна програма на Община Мездра, която да придаде съвременен европейски вид на всички 28 населени места“, допълни новият зам.-кмет на общината. Той ще встъпи в длъжност официално от утре. 
2018-04-11 16:28:31