БМВ фест ще разтърси Козлодуй

БМВ фест ще разтърси Козлодуй

Голям БМВ-фест ще се проведе на 14 април в Козлодуй. Организатор на проявата е местния БМВ клуб. Автомобилно събитие ще събере за пореден път всички фенове на любимата марка в центъра на града. Дрифт маниаците ги очаква истинско автомобилно зрелище, което ще ги накара да настръхнат.

Тази година от ръководството на местния  БМВ – клуб са подготвили много нови атракции и интересни шоу програми. Сборният пункт и откриването на събитието е от 10.00  часа на паркинга пред бившата сграда на „Енемона”, сега вече информационен център на АЕЦ „Козлодуй”. Същият ден от 13.30 до 14.00 часа предстои и обиколка на града, както и организирано пътуване до Ботев парк. Разбира се, цялото това шоу ще бъде „гарнирано“ с барбекю в Ботев парк и разходка с кораба „Радецки”.  Организаторите очакват над 100 души да посетят дрифт шоуто, а специални гости са видни членове от Управителния съвет на БМВ – клуб България.

„Ще има много изненади тази година, както и известни пилоти. Очакваме гости от цяла България. В Донът шоуто ще се включи един от най-изявените дрифт пилоти в страната – Стефан Зашев, както и много ентусиасти”, допълни организаторът Димитър Димитров, обещавайки адреналин и настроение.
2018-04-11 10:18:36