Водолечение обогатява рехабилитационни процедури

Водолечение обогатява рехабилитационни процедури

Специализирана болница за рехабилитация - гр. Мездра предлага на своите пациенти от цялата страна висококвалифицирана медицинска помощ в областта на физиотерапията и рехабилитацията.

В нея се лекуват заболявания на опорно-двигателен апарат, ЦНС, ПНС, ДЦП, родови травми и други. За пациентите се грижат лекари с различни специалности- физиотерапевти, интернисти, пулмолози, кардиолог и рентгенолог.

Особено внимание в болницата се отделя на работа с деца с увреждания, за което има и специално обучен персонал.

Болницата предлага допълнителни медицински услуги като ехокардиография, ехографии на коремни органи и щитовидна жлеза, велотест, холтер. Всички стаи са реновирани, с 2 и 3 легла, собствен санитарен възел, кабелна телевизия.

От тази година в болницата е открит и сектор водолечение- с басейн и тангенторна вана. Предлагат се различни видове процедури като подводна гимнастика, тангентор, перлена вана, вихрова вана и др. Голямо разнообразие има и при масажите, които се извършват от високоспециализирани кинезитерапевти- класически масаж, антицелулитен, масаж с вендузи и др.

Разположена на километър от гр. Мездра в живописна местност, болницата очаква своите пациенти.

Лечебното заведение предлага хоспис услуга- грижи за стари хора, хронично болни и инвалиди, включваща леглоден с храна, медицински и санитарно обслужване.

 
2018-04-06 14:07:52