“Локомотив-Мездра" разби тимът от Търнава

“Локомотив-Мездра

Детският отбор на ОФК “Локомотив-Мездра“ се наложи убедително над тима на ФК “Любимец“ - Търнава със 7:3 в 14-я кръг на първенството по футбол „Зона Враца“. За победата на малките „железничари“ допринесоха: хеттрик на Александър Лазаров, Рич Емил Данов- 2 гола и с по един гол се отчетоха Тихомир Петровски и Теодор Вишински.

На 14 април от 11:30 ч. на градския стадион в гр. Мездра възпитаниците на Иван Георгиев-Саки ще се изправят в домакински мач срещу отбора на ФК “Кариана“-Монтана.

Най-малките футболисти на ОФК “Локомотив-Мездра“, водени от треньора Цветомир Събков разгромиха тима на ФК “Чавдар“-Бяла Слатина с 13:1 в шестия кръг от първенството на „Футбол 7“. Турнирът се проведе на 1 април на помощния терен на стадион „Локомотив“ в Мездра. По този начин се реваншираха за есенната загуба с 5:2. 

Точни за общинския отбор бяха: Никола Маринов-4 гола, Иван Цолов- 3 гола, Стилиян Илиев и Виктор Йолов- с по 2 гола и с по един гол се разписаха Емил Данаилов и Калин Атанасов. Единственото попадение за гостите бе автоголът на  резервния вратар- Дейвид Николов.

Следващият турнир от „Футбол 7“ ще се проведе на 22 април в гр. Враца, където децата на ОФК “Локомотив - Мездра“ ще се изправят срещу лидера във временното класиране ПОФК “Ботев“ - Враца.

Мъжкият отбор на ОФК “Локомотив-Мездра“ пък отстъпи с 0:2 от ФК “Монолит“- Манастирище в среща от 17-я кръг от първенството на А „ОФГ“ в първенството на Зона Враца. Точни за домакините бяха Николай Методиев - Коко и Стоян Стоянов. В момента с 31т. и мач по-малко мъжкия отбор се нарежда на трето място във временното класиране. Следващият двубой ще се проведе на 8 април от 17:00 ч. на градския стадион в гр. Мездра. ОФК “Локомотив-Мездра“ ще се изправи срещу ФК „Ботев“-Рогозен.
2018-04-02 10:33:41