Деца се разделиха с букварите

Деца се разделиха с букварите

23 деца от първи клас, с класен ръководител Даниела Бабулска и учител на групата за целодневна организация Христина Кармазанска, изпълниха уникален концерт, с който отбелязаха раздялата си с буквара. Убедително съобщиха на всички в залата „Ние вече сме грамотни!”. Към думите им се присъедини и класният ръководител, който отговорно заяви, че няма неограмотено дете. Своя успех те посветиха на 60 годишнината на училището.

Зад този успех се крие огромния труд на учители, съпричастността и партньорството на родители и не на последно място амбицията на всяко дете да успява. Този процес беше активно подпомаган от служителите на НЧ” Самообразование 1894”. Сред първокласниците те откриват и бъдещите читатели в читалищната библиотека.

На празника децата рецитираха, пяха, танцуваха, но най-впечатляваща беше проявата им като артисти  в „Горското училище”.

Гости на празника бяха кметът на Селановци Росица Койнова, представители на кмета на община Оряхово, бившите учители на децата от ДГ „Мир”, участници в клуба на диабетика, читалищни служители и др.
2018-03-30 13:19:31