Отлично представяне на талантливи деца

Отлично представяне на талантливи деца

 Три талантливи деца от Мездра се представиха отлично на XIV Национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство „Орфеева дарба”. Форумът се организира под патронажа на Столична община със съдействието на Съюза на българските музикални и танцови дейци и е включен в културния календар на Министерство на културата за 2018 г.

На 17 март се изявиха най-малките участници от Вокална група  „Детски свят” при Центъра за подкрепа за личностно развитие -Мездра. При своето първо участие в подобен форум триото Магдалена Стоянова – 5г., Христо Попов и Йоана Лиловска – 6г., възпитаници на музикалния педагог Анета Петкова, заслужиха грамота за отлично представяне в първа възрастова група в раздел „Забавна и популярна музика“ . Най-малките участници се представиха с песните „Мечти” и „Карлсон“ и бяха оценени от авторитетно жури с председател Хайгашод Агасян.

Йоана Лиловска взе участие и като индивидуален изпълнител. За блестящото си изпълнение талантливото дете бе удостоено и с грамота за отлично представяне.  

 
2018-03-20 13:09:07