Успешен старт на мъжкия отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“

Успешен старт на мъжкия отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“

Мъжкият отбор на ОФК “Локомотив-Мездра“ започна с победа в 15-я кръг в първенството на областната „А“ група на Врачанско. Тимът на Иван Георгиев-Саки се наложи като гост с 3:1 над ФК “Септември“- с. Гложене. Точни за общинския отбор бяха Илия Илиев, Кирил Кръстев и Валдемар Стоянов, а попадението на гостите отбеляза Цветелин Стефанов.

Децата от U15 също постигнаха убедителна победа с 9:1 над тима на ФК “Торпедо 2004“- с. Борован. В срещата от 12-я първи пролетен кръг, която се изигра на 17 март на изкуствения терен на стадион „Локомотив“,  Рич Данов отбеляза хеттрик, а с по един гол се разписаха: Михаил Иванов, Владислав Андреев, Александър Лазаров, Цветелин Иванов, Теодор Вишински и Милен Милчов.

 Юношите младша възраст на ОФК „Локомотив- Мездра“ пък не успяха да демонстрират възможностите си и загубиха като гости от отбора на „Ботев“-Враца с 6:0.

Най-малките футболисти на ОФК „Локомотив- Мездра“ с треньор Цветомир Събков изиграха контрола срещу тима на „Ботев“-Враца /област/. Целта на наставника на детския отбор бе да провери възможностите на повече от 15 от своите възпитаници и двама вратари, които да селектира за титулярния състав на представителния отбор за предстоящия дял на първенството за Футбол 7. Въпреки загубата с 1:4, треньорът направи своя анализ за състоянието на отбора от зимната подготовка. Точен за общинския отбор бе Калин Атанасов.

 
2018-03-19 14:20:12