Потребители на социални услуги с благотворителен базар

Потребители на социални услуги с благотворителен базар

Кметът на Община Мездра бе първият, закупил сувенир от благотворителния коледен базар „Усмивка за всеки“. Инж. Генади Събков поздрави децата и младежите с прекрасните изделия и им пожела много здраве, щастие и късмет през Новата година. Експонатите са изработени от потребителите на Комплекса за социални услуги за деца и лица с увреждания в Мездра, настанени в преходното жилище, Защитено жилище №1 и Защитено жилище № 2, и са изложени пред сградата на общинска администрация.

Директорът на Комплекса Диана Вутова сподели, че децата и младежите са изключително талантливи и идеята за благотворителният коледен базар се зародила в хода на съвместната работа.

„Средствата, които се надявам да съберем днес, ще бъдат използвани за организиране на оздравителен зимен лагер.

Приканвам всички да дойдат и да закупят каквото им хареса, за да внесат малко повече уют и топлина в домовете си в Коледните празници“, допълни г-жа Вутова.

 Ваня Любомирова е сред потребителите на Комплекса за социални услуги за деца и лица с увреждания, изработили прекрасните коледни сувенири. Тя сподели, че изделията се създават трудно, влагат се много усилия и старание, но чувството е прекрасно.

„Направили сме всички сувенири с много любов, за да внесем празнично настроение в нашите съграждани. Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави и през Новата година да им се случват само хубави неща“, каза още Ваня.

Секретарят на Общината Севдалина Джамбазка също закупи прекрасен коледен венец, изработен от децата и младежите на Комплекса. Г-жа Джамбазка пожела здраве, късмет и благоденствие.
2017-12-22 15:58:07