Приказна елха светна в АК „Калето“

Приказна елха светна в АК „Калето“

С коледно тържество бяха запалени светлините на елхата в Археологически комплекс “Калето“. Празникът на най-известния туристически обект в региона уважиха кметът на Общината инж. Генади Събков, общински служители, членовете на Мото клуб „Велика България“, десетки жители на Мездра и приятели на комплекса.

Ръководителят на обекта инж. Димитър Павлов приветства гостите и благодари, че отново с екипа на комплекса заедно отбелязват празниците му.

Инж. Събков също поздрави присъстващите с предстоящите Коледно-Новогодишни празници.

„Нека в навечерието на предстоящите светли празници да си пожелаем да сме по-добри и по-отзивчиви един към друг. Сигурен съм, че ако посеем семенцата на доброто в душите си, животът ни ще стане по-смислен и по-приятен “, каза кметът.

Екипът и малките възпитаници на Арт-Център “Калето” от 1-ви ,,А'' клас на ОУ ,,Св. св. Кирил и Методий'' –гр. Мездра зарадваха гостите с представяне на благотворителна изложба „Детски свят“.

Кулминацията в празничната програма бе гостуването на Дядо Коледа, който пристигна с мотор и по този начин още повече зарадва малчуганите. Белобрадия старец подари на децата множество лакомства.

Тържеството завърши със запалване коледните светлини на елхата в комплекса, след което гостите се насладиха на пищна заря.

 
2017-12-14 13:12:07