Решено! Безплатни ясли, детски градини и млечни кухни

Решено! В Кнежа стават безплатни яслите, детските градини и млечни кухни

На територията на община Кнежа яслите, детските градини и получаването на млечна кухня стават безплатни. Това стана факт по предложение на кмета-Илийчо Лачовски. Средствата, с които ще се покриват разходите ще бъдат осигурени от икономии. Снощи, по време на сесия в града, промените бяха одобрени единодушно от общинските съветници и влизат в сила от 1 януари 2018 г.

„Използвам случая да поздравя съветниците за решението, което взеха. Всички ние бяхме избрани от гражданите и сме призвани да работим в техния интерес и за благото на Общината. А какво по-хубаво решение от това да дадем равен шанс пред децата на Кнежа и да облекчим семействата при отглеждането и възпитанието на най-малките! Считам, че решението е правилно и се радвам, че разнородните политически интереси не попречиха да се обединим в името на децата на Кнежа! Благодаря Ви!“, написа в социалните мрежи Лачовски.

Последваха вълна от положителни коментари и поздравления към кмета, който по този начин облекчава финансово живота на семействата с деца в Кнежа.

 
2017-12-01 10:27:20