Ясни са номинациите за най-добрите спортисти на Мездра

Ясни са номинациите за най-добрите спортисти на Мездра

За връчване наградите на 10-те най-добри спортисти на Община Мездра за 2017 г. са номинирани 25 състезатели от 8 клуба. В указания срок клубовете подадоха и 4 треньорски и 8 отборни номинации. С най-много предложения са СК “Атлет“ /Мездра/- 9 индивидуални и една треньорска номинация. За топ 10-те най-добри спортисти на Мездра ще се състезават: Митко Ценов, Милица Мирчева, Йоло Николов, Рая Лалова, Дева-Мария Драгиева, Иван Драгановски, Силвия Йолова, Иво Балабанов и Спасимир Делибашев.

За треньор на годината Управителният съвет на СК “Атлет“ предлага Йоло Николов. Хандбален клуб „Локомотив“ определи 5 индивидуални и една треньорска номинации. Претенденти на клуба са състезателите  Божидар Симеонов, Валентин Гачев, Йордан Тонов, Йохан Марков, Милен Валентинов и треньорът Евгени Йоловски. Спортен клуб по снукър Мездра 2013 е с 3 индивидуални предложения без треньорска номинация. Претендентите са Радослав Дочовски, Александър Георгиев и Красимир Марков. Без треньорски номинации, а само с индивидуални предложеня, са футболните клубове ФК “Скала 2015“ /Оселна/ и „Околчица“ /Моравица/. Номинирани от управителните съвети на клубовете са Иван Крумов, Димитър Георгиев, Емануил Иванов и Владимир Стоянов от „Скала 2015“ /Оселна/, както и Цветан Николов и Росен Ценов от „Околчица“ /Моравица/.

Клубът по източни бойни изкуства „Лотос-М“ също няма треньорска номинация, но предлага Деяна Минева за топ 10-те най-добри спортисти и отборна номинация- отбор „Ката“. Железничарски клуб по художествена гимнастика „Анелия“ /Мездра/ участва с 2 отборни / дует –девойки старша възраст, ансамбъл девойки младша възраст/ и една треньорска номинация на Лилия Николова. Шах клуб „Локомотив“ кандидатства с една индивидуална номинация на м.с. Александър Парушев и треньорската номинация на м.с. Тошко Кирков. На официалната церемония ще бъде връчена и награда за спелеолог на 2017 г.

Церемонията по награждаването на 10-те най-добри спортисти, спортист №1, треньор и отбор на 2017г. ще се състои на 19-ти  декември 2017г. /вторник/ от 18:00 ч. в ресторант „Родина”.
2017-11-28 14:58:59