Мездра с много номинации в годишните награди за туризъм

Мездра с много номинации в годишните награди за туризъм

 

Мездра бе класирана в 3-те категории на Годишните награди за туризъм 2017, за които бе подала заявления. Общината е претендент в раздел „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм“. Фестивалът на средновековните традиции, бит и култура", който се проведе в местната реставрирана крепост "Калето", е номиниран в категория „Туристическо събитие“. Самият археологически комплекс пък чака награда в раздел „Туристическа атракция-обект“.

Категориите във второто издание на Годишните награди в туризма са 16. И тази година гласуването се осъществява онлайн на платформата www.tourismawards.bg.

Жителите на Община Мездра и почитателите на културно-историческия туризъм могат да подкрепят обектите и събитията, с които се популяризира региона на следните адреси:

 

http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/- номинация на Община Мездра за „Община на 2017г. за културно-исторически туризъм“

 

http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/-  Фестивал на средновековните традиции, бит и култура / претендент за  „Туристическо събитие“ на 2017г./

 

http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/- Археологически комплекс „Калето“ /претендент за „Туристическа атракция-обект“ на 2017г.

 

"Нека бъдем по-активни в гласуването, за да превърнем Община Мездра в предпочитана културно-туристическа дестинация!", призоваха от администрацията в железничарския град. 
2017-11-21 16:18:05