Кметът на Козлодуй стартира срещи с жителите на общината

Кметът на Козлодуй стартира срещи с жителите на общината

От 19-ти октомври стартират изнесените приемни, на които Маринела Николова ще се среща с граждани от общината. Тя ще бъде придружавана от заместник -кмета Юрик Мартинов, началника на полицията Кръстьо Кръстев, директора на бюрото по труда Надя Вълчева, както и директора на социални грижи Владислава Борисова. По време на срещите гражданите могат да дават предложения за дейности, които да се заложат в следващия бюджет и да се извършат през 2018-та година. „Ще се радвам да чуя хората, да кажат с какво не успяваме да се справим, какви са належащите проблеми по населени места, които следва да решим. Надявам се да има интерес и да успеем да се съобразим с желанията на гражданите”, коментира Маринела Николова.
Първата среща е на 19-ти октомври (четвъртък), от 17.00 часа, пред НУ „Васил Левски”.
Идната седмица на 24 и 25-ти октомври екипът ще бъде в Хърлец и Гложене, 2 и 7-ми ноември - съответно в Бутан и Крива бара. В Козлодуй срещите са предвидени за 8-ми ноември – на 8-те улици, 14-ти ноември в Заседателна зала на Община Козлодуй и 15-ти ноември в клуб "Турлашки квартал".
През пролетта на 2016-та година за първи път бяха организирани подобни приемни и тогава кметът и екипът му се срещнаха с над 800 жители на общината.
2017-10-16 13:14:05