170 деца посетиха община Козлодуй

170 деца посетиха община Козлодуй

198 деца, младежи и граждани бяха в сградата на Община Козлодуй, за да се запознаят с историята на града и да разберат повече за структурата на администрацията. „Денят на отворени врати премина при изключително голям интерес и съм много щастлива, че толкова много деца пожелаха да ни посетят днес”, коментира Маринела Николова. За всички групи имаше подаръци и всички желаещи си направиха снимки с кмета на общината. Госпожа Николова им показа огърлицата на кмета, както и ключа на Козлодуй като припомни, че копие на ключа се връчва ежегодно на дванадесетокласниците, които завършват в община Козлодуй. Мирел Мирчев – служител в администрацията представи презентация, в която напомни факти за създаването на Козлодуй, за кметовете - управлявали града в годините, за постиженията - белязали развитието на атомната столица.

В администрацията дойдоха както граждани, така и представители на всички пенсионерски клубове. Те пожелаха на кмета търпение и сила, за да удържи на високото темпо, което е задала. „Работете здраво, ние сме зад Вас”, казаха пенсионерите на г-жа Николова.  „Прекрасна разходка в миналото, съчетана с информация за настоящето. Бъдете все така всеотдайни за благото на града”, сподели в анкетна карта Мариана. „Видях активна административна дейност. Интересна, детайлна и добре представена информация” е написал седемнадесетгодишният Цветомир. „Отговорностите, които администрацията извършва са големи, но се справяте впечатляващо добре”, казва и седемнадесетгодишната Михаела. „Приятно съм изненадана от организацията и компетентността на общинарите. Работете все така с вдъхновение и любов”, споделя Валентина. „Виждам, че градът е в процес на развитие и нямам препоръки – добре се движите”, е отбелязала в анкетната карта осемнадесетгодишната Гергана. Младежите посетиха дирекциите в администрацията, поговориха с експерти, задаваха въпроси за ежедневните ангажименти в Общината. Наред с прекрасни свежи цветя, кметът получи подаръци от децата от ДГ "Мир", които поднесоха колаж от снимки на града. Децата от НУ "Васил Левски" зарадваха Маринела Николова с "букет" от шоколадови бонбони.

За Деня на българската община бяха получени поздравителни адреси от редица институции и организации. А лично послание от кмета на общината беше изпратено до всички служителите от администрацията.
2017-10-13 09:36:48