Мегаконцерт, флашмоб и изложба за 15 септември в Кнежа

Мегаконцерт, флашмоб и изложба за 15 септември в Кнежа

Флашмоб „Сърцата на Кнежа” напълни града с деца, облечени с тематични цветни тениски, които си подадоха ръка на централния площад. Инцииативата бе част от акцията „Подай ръка“ на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. По-късно програмата продължи с мегаконцерт с участието на звездите Гери-Никол и Михаела Маринова. С шоуто си те подариха незабравим първи учебен ден на децата в Кнежа. Коценртът „подгряха“ децата от вокална група „Мелодия” с ръководител Мая Няголова. Идеята на кампанията е ограничаване на агресията в училище.

По-рано през деня се състоя конкурс за детска рисунка „Младият Пикасо”, в която децата твориха  рисуваха на тема „Нарисувай доброто”. Накрая бяха отличени 12 малки художници, а за всички останали имаше лакомства. 

Сутринта учебната година откри лично зам.-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова. Тя бе гост на началното училище „Кнежица“.  
„Пожелавам на всички учители и ученици успешна, ползотворна и градивна учебна година! Помнете, че знанието е единственото нещо, което носим винаги с нас! Бъдете здрави и на добър час!“, пожела тя на всички деца и учители. Приветствие отправи и кметът на общината Илийчо Лачовски.
2017-09-18 15:31:38