Над 150 пеят и танцуват в Мездра

Над 150 пеят и танцуват в Мездра

Над 150 изпълнители ще се погрижат за доброто настроение на жителите и гостите Мездра по време на спектакъла „С Вяра, Надежда и Любов за Община Мездра“. Шоуто ще бъде на 17 септември и започва в 18 нч. на централния площад "България". Множество певчески и танцови групи  ще покажат красотата на народната музика и модерните ритми с букет от фолклорни и авторски изпълнения.

В началото на концерта ще се изявят децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие и  учениците от ОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“ с художествен ръководител Тони Яшова. Младата певица Рени Русалийска ще изпълни едноименната песен за „Вяра, Надежда и Любов“. Танцова формация „Фантазия“ с художествен ръководител Цветелина Цинцарска и Детски танцов състав „Мездренче“ към НЧ „Просвета-1925“ с художествен ръководител Йоана Аспарухова ще представят неповторими авторски композиции.

На сцената на площад „България“ ще се изявят още фолклорни и народни групи към читалищата в селата Зверино, Лик, Брусен, Долна Кремена, Царевец, Игнатица, Люти брод и Зверино.

В края на концерта на талантите от Община Мездра ще се изявят изпълнителите от Мъжка фолклорна група „Змей Горянин“ от Зверино с художествен ръководител Станимир Петров.

Специално за жителите и гостите на Мездра легендите „Диана Ексрес“ ще изпълнят емблематични златни хитове, сред които „Молитва за дъжд”, „Балада за Пловдив”, „Утре”, „Две праскови и две череши”, „Северина”, „Есен”, ,„Влюбено сърце” и др.

Dany Lazer Show ще представи зрелищен спектакъл, съчетаващ вълшебство от звук, светлина и зареждащи внушения.

В края на празничната програма присъстващите ще се насладят на пищна заря.
2017-09-14 14:30:29