Откриха учебната година в „Св. Климент Охридски”

Откриха учебната година в „Св. Климент Охридски”

Старт на новата учебна година дадоха днес в Спортно училище „Св. Климент Охридски” във Враца. Официален гост бе градоначалникът Калин Каменов.

„Искам да Ви пожелая да бъдете концентрирани, нахъсани и надъхани, както в тренировките, така и в учебния процес, защото образованието и спорта вървят ръка за ръка. Няма как да бъдеш добър спортист ако не си грамотен и интелигентен човек. Никога не се предавайте и отказвайте, защото знам, че това се случва, когато губите, но знайте, че силен човек е този, който умее да става. Пожелавам ви да бъдете здрави и много успехи на спортните терени!“. С тези думи Калин Каменов се обърна към възпитаниците на училището за шампиони. Той добави, че само след няколко дни официално ще бъде открита изцяло обновената покрита лекоатлетическа писта, в която ще има възможност да тренират всички спортисти на Враца.

Директорът на учебното заведение Даниела Велкова пожела на учениците и техните родители успешна и ползотворна година. Тази година училищният праг на СУ „Св. Климент Охридски“ прекрачиха 225 ученици в 12 паралелки.

На откриването присъстваха още Росица Стаменова - гл. експерт в Министерството на младежта и спорта, майор Илиян Илиев – председател на обществения съвет на училището, родители.
2017-09-01 14:48:55