Мездра ремонтира водопроводи

Мездра ремонтира водопроводи

Община Мездра се договори с ръководството на ВиК „ООД“- Враца да бъдат подменени водопроводите на всички улици, които предстои да бъдат асфалтирани в Мездра. Възстановяват се не само главните водопроводи, а и всички отклонения към съответните сгради, които ползват вода на съответните улици.

"По този начин ще гарантираме поне за 10 години стабилност на инвестицията, която правим към момента. Да, може да се забавим малко, но по-добре всичко да бъде както трябва, отколкото да форсираме дейностите, да предприемем асфалтиране и след няколко дни да се наложи да отстраняваме аварии на вече преасфалтираните улици, както се правеше до сега“, отбеляза кметът на Община Мездра инж. Генади Събков.

Към момента служители на ВиК „ООД“ –Враца осъществяват подмяна на водопроводи на улица „Христо Ботев“ в Мездра в участъка от „Мездра Автотранспорт“ в посока изток.

На територията на гр. Мездра предстои да бъде извършено асфалтиране на ул. „П. Яворов“, ул. „Н. Вапцаров“, ул. „Христо Ботев“ от ДАП до ул.“Баданец“, ул. „Христо Ботев“ от ок. 372-373б –срещу „Хемус М“, ул. „Дружба“, ул. „Дунав“. Средствата за извършване на ремонтните дейностите са част от инвестиционната програма на Община Мездра. За асфалтирането на посочените участъци ще бъдат вложени 166 423 лв.
2017-08-18 11:29:45