Пъстър панаир стягат в Кнежа

Пъстър панаир стягат в Кнежа

Разнообразна и колоритна. Така може да се определи програмата на тазгодишния панаир в Кнежа. Събитието ще се проведе в няколко дни и ще е изпъстрена с различни активности и мероприятия. 

"Традиционно в края на месец август се провежда панаира на града. Тази година ще се проведе на 25, 26 и 27 август, въпреки че част от мероприятията ще започнат преди тези дати. Стремяли сме се да осигурим баланс на интересите, без да се загърбват българските традиции и музика. Надяваме се да Ви хареса! Заповядайте!", написа във Фейсбук кметът на общината Илийчо Лачовски.

В графика на панаирните дни правят впечатление много спортни събития - турнири по футбол, мотокрос и конен спорт. Освен това местната управа е подготвила колоритни събития като изложба на спортни гълъби и експозиция на фотографии, запечатали красотата на Кнежа. На музикалната сцена ще се изявят местни вокални групи, народни певици и безспорната кулминация на панаирните дни - фолк фурията Преслава, която ще разтресе Кнежа на 26 август от 21 ч., когато ще се качи на откритата сцена на площад "Пенчо Янкулов". Поредицата събития ще закрие срещата по професионален футбол на местния клуб "Мизия", която ще се играе от 18 ч. на 27 август на градския стадион.  
2017-08-14 12:09:06