Луда надпревара започва в Криводол

Луда надпревара започва в Криводол

Започна трескаво записване за участие във втората надпревара в „Театър на разрушението“,  Луда надпревара. Проявата ще се състои на 8 юли в Криводол на писта Строител.  Вариантите за записване са три. Първият е само срещу такса от 200 лв., всеки един притежаващ свидетелство за правоуправление, може да бъде автогладиатор с предоставен автомобил от организаторите. Вторият вариант е срещу внасяне на сумата от 500 лв., получавате специално  подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с когото да участвате в надпреварата.

Вариант 3 е ако искаш да изразиш себе си чрез свой автомобил в битката на професионалистите, не се колебай да заякнеш своята кола с релси, мантинели, бетон в калниците, или друг креативен начин  с който  да превърнеш бричката  в чудовище.

8 юли, събота е денят, който ще разтърси цяла Северозападна България с най- зрелищното и щуро събитие ЛУДА НАДПРЕВАРА. Луди автогладиатори могат да участват от Видин, Лом, Монтана Враца, Ловеч, Плевен, Берковица, Козлодуй и хора от цялата страна.
2017-07-03 13:47:03