АК “Калето“ –официално част от “iLoveBulgaria“

АК “Калето“ –официално част от “iLoveBulgaria“

Археологически комплекс „Калето“ в Мездра вече е част от платформата “iLoveBulgaria“. Най-известният туристически обект в региона е първият от трите в Община Мездра, на който вече е поставен QR код на платформата. Той е монтиран над къщичката за книги, разположена в началото на комплекса.

В началото на месец юни Община Мездра се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“. Това е новият интерактивен гид на България, съвместно с Министерството на туризма, предоставящ информация, както за забележителностите в страната, така и за специалните предложения на местните фирми.

Мобилното приложение “iLoveBulgaria” предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. Потребителите могат да се включат в извършването на разнообразни дейности, за да участват в лотарии, да получат точки и награди.

Община Мездра е част от проекта и онлайн дестинацията вече е завършена. Интерактивният гид на България ще „развежда“ туристите из местните забележителности-АК“Калето“, Черепишкия манастир и местността „Ритлите“. След инсталиране на мобилното приложение на смарт фон, програмата дава повече информация за туристическите обекти в региона на зададена локация. Чрез сканиране на QR кода на съответната забележителност, посетителите получават информация за дестинации и обекти.

Мобилното приложение на „iLoveBulgaria“ е ориентирано и към най-малките. То дава възможност Вашите деца да събират точки докато гледат образователни видеа и да се забавляват с подаръците, които получават срещу натрупани точки.

Интерактивната карта на „iLoveBulgaria“ показва снимки и видеа от емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития ще бъдат популяризирани чрез няколко различни канала – мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

Свалете приложението „iLoveBulgaria“ на своя телефон. Присъединете се към най-новата интерактивна платформа на България.
2017-06-29 11:37:53