Община и полиция с мерки срещу катастрофите

Община и полиция с мерки срещу катастрофите

Мерки за намаляването на пътно-транспортните произшествия на главен път Е-79 предприеха община Мездра, Районното управление „Полиция” и ЧЕЗ-Разпределение. Днес служители на ОП “Чистота“ започнаха подрязване клоните на дърветата, възпрепятстващи видимостта в района на пункта на районното управление в близост до разклона за с. Ребърково. Извършва се и косене на тревните площи. Районът е един от най-опасните участъци в Общината. На мястото има полицейски патрул, който ограничава движението, като трафикът не е спрян.

С цел превенция на зачестилите пътно-транспортните произшествия в Община Мездра и по гл. път Е-79, от седмица е засилено полицейското присъствие, уточняват от районното управление. За предотвратяване на катастрофите ежедневно в отсечката Мездра-Ботевград има разположени патрули, осъществяващи 24-часови дежурства.

Екип на ЧЕЗ-Разпределение прекъсна електрозахранването на уличните стълбове, за да могат служители на ОП “Чистота“ да подменят лампите на входа и изхода в района на пункта.

В близост до Ребърково се осъществява и подмяна на крайпътната мантинела.
2017-06-27 15:22:27