Връчиха дипломите на зрелостници от Мездра

Връчиха дипломите на зрелостници от Мездра

 

44 зрелостници от СУ“Иван Вазов“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Тържествената церемония се състоя в ритуалната зала на община Мездра. Директорът на училището Мариела Горанова пожела успех в бъдещите начинания на младежите и ги окуражи да следват пътя си, като запазят най-скъпите човешки ценности - добродетел и безкористност, достойнство и упоритост, разум и благородство.

„Пожелавам ви всеки ден да намирате своето щастие и когато след години се обърнете назад, да си спомняте за вашите учители. Да си спомняте за тези, които много години работиха за вас. Благодарим на зрелостната комисия, на класните ръководители и на всички, които отговорно и с желание работиха, за да може днес да получите своите дипломите. Пожелавам ви на добър път и никога не забравяйте училището, което сте завършили. Честито и успешен старт!“, каза в словото си г-жа Горанова.

Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков раздаде дипломите на завършилите с отличен успех.

„Бъдете търпеливи. Оттук нататък всичко е във вашите ръце. Ако досега сте идвали на училище по задължение и необходимост, вече вие ще определяте кое и как трябва да се случи. Тук е голямата ви отговорност. Инвестирайте в себе си! Поставяйте си високи цели! Стремете се да ги постигнете, за да получите и собственото удовлетворение.“, каза инж. Събков.
2017-06-20 10:43:59